Pune ruke posla za MUP: Pronađeno 267 migranata

U ovoj akciji policija je oduzela 27 mobilnih telefona, kao i šest vozila

04.11.2023. 16:41
  • Podeli:
pripadnici mup pronašli iregularne migrante, iregularni migranti - 3 nov 2023 - TANJUG OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE-6546636d8e205.webp Foto: Tanjug OMK MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronašli su ukupno 267 iregularnih migranata, u nastavku akcije na suzbijanju iregularnih migracija, koju predvodi pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Policija je izvršila kontrolu 55 objekata i 8.056 vozila, dok su protiv 23 osobe podnete prekršajne prijave iz Zakona o strancima, a protiv tri će biti podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

U ovoj akciji policija je oduzela 27 mobilnih telefona, kao i šest vozila, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Policija će i u narednim danima preduzimati pojačane mere i angažovati sve policijske snage u realizaciji ove akcije na suzbijanju iregularnih migracija kako bi se stanovništvo osećalo još bezbednije i sigurnije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()