Rođak otkriva: Evo šta je prethodilo ubistvu na Čukarici

Jedan od momaka je ranjen sinoć, dok je drugi ubijen

03.07.2023. 07:45
  • Podeli:
policija policajac čukarica UNA-64a2794f77b5b.webp Foto: UNA

Grupa mladića sedela je na klupici sinoć blizu osnovne škole u Žarkovačkoj ulici kada im je prišao napadač. 

Jedan od momaka je ranjen, dok je drugi ubijen, kako svedoči za Telegraf.rs na licu mesta S. Z, stric mladića koji je prisustvovao napadu. 

Njegov sinovac je, kako je potvrđeno, prošao bez povreda.

Sukob je krenuo od međusobnog "dobacivanja" i svađe, potvrđuje on. 

Ubijeni mladić je bio poznat pod nadimkom "Kaspi", a za njega imaju reči hvale.

Podsetimo, sinoć je kod osnovne škole "Miloš Crnjanski" u Žarkovačkoj ulici ubijen M. A. (31), dok je ranjen B.D. (27), potvrđeno je za Telegraf, a u međuvremenu je proglašena i akcija Vihor.

Kako se saznaje na licu mesta, ubistvo se desilo van dvorišta škole.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()