Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

Potraga za telom male Danke nastavljena je i danas

11.04.2024. 14:58
  • Podeli:
zlot danka potraga vladimir šporičić tanjug-6617dd8533880.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Na seoskom groblju u Zlotu kod Bora danas je sahranjen D.D., brat prvoosumnjičenog D. D. za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora.

D.D. je sahranjen u krugu šire porodice, a sahrani je prisustvovala samo majka. Više javno tužilaštvo donelo je ranije odluku da brat pokojnika kao i otac R.D. koji su u pritvoru, ne mogu da prisustvuju sahrani.

Vladimir Šporičić Tanjug

D.D. koji je danas sahranjen na seoskom groblju, bio je osumnjičen za prikrivanje dela i pomaganje bratu u sakrivanju tela svirepo ubijene male Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u obližnjem naselju Banjsko polje. Njeno telo još nije pronađeno.

On je umro u pritvoru, a njegova je smrt dodatno otežala istragu.

Potraga za telom devojčice, podsetimo, traje i tokom celog današnjeg dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()