Sanitetom, u pratnji policijskih marica: Kosta Kecmanović doveden u Specijalni sud

Biće ispitan u svojstvu svedoka

08.10.2024. 09:23
  • Podeli:
kecmanovic suđenje specijalni sud-6704de3b3ce43.webp Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Dečak Kosta Kecmanović (14) koji je počinio masovno ubistvo u OŠ Vladislav Ribnikar, doveden je danas u Specijalni sud gde bi trebalo da svedoči u sudskom procesu protiv njegovih roditelja Miljane i Vladimira Kecamanovića.

On je dovezen vozilom saniteta, u pratnji policijskih marica i biće ispitan u svojstvu svedoka. 

Ispred tužilaštva će biti prisutna dva tužioca i Glavni javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Nenad Stefanović. 

Maloletnik je danas prvi put izveden iz psihijatrijske ustanove u kojoj se nalazi od kada je počinio zločin. 

Suđenju će pored advokata moći da prisustvuju i oštećeni.

U ovom predmetu sudi se roditeljima dečaka, Vladimiru i Miljani Kecmanović i instruktoru streljane Nemanji Marinkoviću, koji je optužen za krivično delo davanje lažnog iskaza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()