Saobraćajna nesreća na auto-putu: Prevrnuo se kombi pun migranata, teže povređeni upućeni u KC Niš

Posle kratkog prekida saobraćaj je normalizovan

31.07.2024. 12:56
  • Podeli:
policija mup republike srbije-64fb6e97808f5.webp Foto: MUP Republike Srbije

Na auto-putu Pirot-Niš kod Bele Palanke prevrnuo se kombi stranih registarskih tablica u kome su bila 32 migranta, od kojih je dvadesetoro migranata je zbrinuto u pirotskoj bolnici, a teže povređeni su upućeni u UKC Niš.

Kako navode iz UKC Niš, zbrinuta su tri lica - jedna NN osoba sa prelomom jagodične kosti i sinusa, prelomom butne kosti i povredom šaka i stopala, druga NN osoba sa površinskim povredama tela i treća NN osoba sa povredama lica, šake i kolena. 

Posle kratkog prekida saobraćaj na auto-putu E-80, pet kilometara ispred petlje Bela Palanka, u smeru ka Nišu je normalizovan, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Učesnicima u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika savetuje se da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()