Saobraćajna nezgoda u Zemunu: Ima povređenih

Tokom protekle noći 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 78 puta

22.03.2024. 07:51
  • Podeli:
hitna pomoć Zavod za hitnu medicinsku pomoć-654a4c310ac79.webp Foto: Zavod za hitnu medicinsku pomoć

U saobraćajnoj nezgodi u Zemunu lakše su povređena dva dečaka starosti 11 i 16 godina, kojima su povrede sanirane na licu mesta, i muškarac star 61 godinu, koji je upućen da se javi na pregled u Zemunsku bolnicu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u 19.12 časova kod broja 8 u Glavnoj ulici u Zemunu.

Ekipe Hitne pomoći su sinoć u 23.50 upućene na mesto požara koji je izbio u Ulici Tadeuša Košćuškog, ali nije bilo povređenih.

Tokom protekle noći 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 78 puta, a od toga je devet intervenicja obavljeno na javnim mestima.

Najviše su se javljali za pomoć hronični bolesnici - astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()