Saobraćajna policija presrela vozača: Vozio 183 km na čas na mestu gde je dozvoljeno 80

Usput je preticao i kolonu od pet vozila

26.02.2023. 19:49
  • Podeli:
policija saobraćaj mup republike srbije-1667921581075.webp Foto: MUP RS

Na putu Raška-Kraljevo presretač MUP-a Srbije uhvatio je u mestu Progorelica 23-godišnjeg vozača koji je vozio automobil "alfa romeo" brzinom od 182,5 kilometara na čas.

Na tom delu puta je ograničenje 80 kilometara na čas.

Ni ovaj prekršaj bahatom vozaču nije bio dovoljan nego je preticao kolonu od pet vozila na delu puta gde je tzv. puna linija.

Pritom je koristio saobraćajnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smera.

Protiv vozača je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()