Saobraćajne nezgode u Novom Sadu: Povređeno više osoba

Devet saobraćajnih nezgoda u protekla 24 sata

19.07.2023. 15:47
  • Podeli:
saobraćajna neesreća pixabay-1665912032931.webp Foto: Pixabay

Na području Južnobačkog okruga dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u protekla 24 sata, saopštila je Policijska uprava Novog Sada.

Kako se navodi, tom prilikom jedna osoba je teško, a četiri osobe lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teže, a tri lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, tokom prethodnog dana, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 466 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 19 vozača i četiri vozila, a zadržano je pet vozača.

Dvojica vozača zadržana su zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dvojica zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja.

Jedan vozač je zadržan zbog upravljanja vozilom pod zabranom.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji, navodi se u saopštenju PU Novi Sad.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()