Saslušan muškarac koji se dovodi u vezu sa napadom na žandarma kod izraelske ambasade

Osumnjičeni I.D. iskoristio je svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem

01.07.2024. 21:14
  • Podeli:
napad na žandarma ispred ambasade izraela u beogradu, 29 jun 2024 - foto Borislav Zdrinja ZIPAPHOTO ATAImages-66800a764594f.webp Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Muškarac I. D. saslušan je danas zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo terorističko udruživanje u vezi krivičnog dela koje se dovodi u vezu sa napadom i povređivanjem pripadnika žandarmerije MUP RS policijskim službenikom na dužnosti, sada oštećenim M. J. koji je 29. juna obezbeđivao Ambasadu Države Izrael, a koga je napao sada pokojni Miloš Žujović.

Osumnjičeni I. D. iskoristio je svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem.

Javni tužilac za organizovani kriminal predložio je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu da se u odnosu na I. D. i druge odredi pritvor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()