Sedam dana kako je Kruševac zavijen u crno: Poznato stanje ranjene žene koju je upucao Ristić

Kruševljanin Zoran Ristić pre 7 dana je upucao ljubavnicu, ubio svoju suprugu pa sebe

20.11.2023. 21:31
  • Podeli:
Operacija, operaciona sala, bolnica, hirurg intervencija Pixabay-6516b4c6dc0da.webp Foto: Pixabay

Pre sedam dana Zoran Ristić (54) zavio je Kruševac u crno kada je u ranim jutarnjim časovima krenuo u svoj krvavi pohod. Prvo je ranio Ivanu K. (44), koja mu je bila, prema rečima njegovih najbližih, bila ljubavnica, a onda ubio suprugu Vesnu, pa pucao u sebe.

Ivani K. (44) se i dalje bore za život.

"I dalje je u teškom stanju. Borimo joj se za život. Istog dana je prebačena u KC Niš sa povredom glave, intubirana", rečeno je Telegrafu.

Podsetimo, Zoran R. (54) iz Kruševca je u ponedeljak, 13. novembra, najpre ranio Ivanu K. (44), koja mu je navodno bila ljubavnica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo. On je prešao više od 80 kilometara, a njegova vožnja po kruševačkim naseljima i selima trajala je oko dva sata.

Nakon što je upucao Ivanu, Zoran je ubio i svoju suprugu, a njeno telo ostavio u jarku u blizini kamenoloma, pored puta oko kog se ne nalazi ništa osim šume.

Nakon toga je izvršio samoubistvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()