Sergej Trifunović pušten na slobodu

Trifunoviću je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu ukinuto zadržavanje

20.04.2024. 14:02
  • Podeli:
Antonio AhelATAImages Sergej Trifunović-65fe9392928b9.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumcu Sergeju Trifunoviću koji je u četvrtak uveče uhapšen zbog sumnje da je držao kod sebe pet grama droge, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto je zadržavanje.

Kako saznaje portal Nova.rs, glumac je priznao da je drogu držao za ličnu upotrebu i za njega nije predložen pritvor.

Takođe, kako piše ovaj portal, drugi osumnjičeni koji je uhapšen sa Trifunovićem, kod kog je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor.

Kako je ranije pisano, policija je nezvanično, zatekla tokom primopredaje droge i po nalogu tužilaštva im je prvobitno određeno zadržavanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()