Školom odzvanjali jezivi krici: Pojavio se audio snimak pucnjave u školi na Vračaru

Na snimku se čuje ispaljivanje velikog broja metaka

03.05.2023. 12:04
  • Podeli:
Tan2023-05-0311114027_4 pucnjava na vračaru foto tanjug-64522fbc3d3c0.webp Foto: Tanjug

Jutros je došlo do pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, u kojoj je prema informacijama MUP-a ubijenoi osmoro dece i jedan radnik obezbeđenja.

Od pouzdanog izvora Una televizija dobila je audio snimak pucnjave u školi na Vračaru. Na snimku se čuje ispaljivanje velikog broja metaka, kao i krici zaposlenih i dece.

Policija je uhapsila napadača, a specijalci su i dalje na terenu, kao i pripadnici forenzike. Radi se na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Reporteri Une javljaju da zaposleni u školi ističu da dečak koji je pucao, nije bio problematičan. Prema nezvaničnim saznanjima na početku školske godine, bilo je pretnji da će biti bačena bomba, ali je ta informacija shvaćena kao neslana šala.

Sazvana je i Vanredna konferencija za novinare u Vladi Srbije za 13.15 časova povodom nezampaćene tragedije koja se desila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()