Smrt bebe u Nišu: Uprava UKC formirala Komisiju za utvrđivanje činjenica o smrti deteta

Beba rođena 19. januara preminula je pet dana kasnije posle teške infekcije pluća

02.02.2024. 20:23
  • Podeli:
porodilište, beba, bebe, porođaj - shutterstock-65aa85184a8e8.webp Foto: Shutterstock

Povodom smrti bebe stare pet dana u Univerzitetskom Kliničkom centru Niš, uprava UKC-a je formirala Komisiju za unutrašnji stručni nadzor za utvrđivanje činjenica o ovom slučaju.

"Uprava niškog Univerzitetskog kliničkog centra, odmah po dobijanju saznanja o navedenom događaju, zajedno sa nadležnim službama, formirala je Komisiju za unutrašnji stručni nadzor, koja će detaljno ispitati hronološki sled događaja i utvrditi sve činjenice, nakon čega će, naravno, o svemu tome porodica biti obaveštena", rečeno je Tanjugu u UKC Niš.

Kako su prethodno javili beogradski mediji, beba rođena 19. januara preminula je pet dana kasnije, 24. januara, posle teške infekcije pluća.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()