Sprečeno širenje vatrene stihije: "Požar u fabrici u Leskovcu zaokružen sa svih strana"

Požar koji je izbio juče u 16.56 časova zahvatio je tri magacina površine oko 4.000 metara kvadratnih

24.08.2024. 08:00
  • Podeli:
vatrogasci, požar, leskovac, nevena kolor color, gašenje požara u leskovcu - 24 avg 2024 - TANJUG OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE (2)-66c972c110315.webp Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Požar koji je juče izbio u magacinu fabrike za proizvodnju boja, lakova i sličnih premaza "Nevena Kolor“ u Leskovcu zaokružen je sa svih strana, saopštio je sinoć MUP i naveo da su vatrogasci sprečili širenje požara na susedne objekte, proizvodne pogone i magacine.

Požar koji je izbio juče u 16.56 časova zahvatio je tri magacina površine oko 4.000 metara kvadratnih. 

Na gašenju požara angažovana su 54 vatrogasca-spasioca sa 20 vozila iz VSJ Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Niša, Vranja, Jagodine, Prokuplja, Kragujevca i Pančeva, kao i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Leskovac.

Tokom jučerašnje intervencije tri vatrogasca-spasioca su dehidrirala, a nakon ukazane medicinske pomoći od strane Doma zdravlja u ovom gradu, oni se dobro osećaju.

Logističku podršku pripadnicima Sektora za vanredne situacije MUP sve vreme su pružale i gradske službe Grada Leskovca i opštine Vlasotince sa svojim komunalnim javnim preduzećima.

Sve vreme Gradski zavod za javno zdravlje prati situaciju i vrši merenja kvaliteta vazduha periodično u intervalima od 2 do 3 sata, naveo je MUP.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()