Srbin sa KiM na čiji je auto bačena bomba: Ne očekujem ništa od istrage, ni ranije nisu dale rezultate

Slavković kaže da se ovo dešava sedmi ili osmi put u tim krajevima na KiM

21.04.2024. 16:41
  • Podeli:
Kosovska policija_Foto Reuters-6495a07962e36.webp Foto: Reuters

Stevan Slavković iz Gornjeg Korminjana u opštini Ranilug, na čiji automobil je sinoć bačena bomba, izjavio je danas da ne očekuje ništa od istrage jer je ovo "sedmi ili osmi put da se nešto ovako dešava u ovim krajevima i istrage nisu dale rezultate"
On je dodao i da ne zna ko je bacio tu bombu jer, kako je rekao, nema neprijatelja i ne može ni na koga ni da posumnja, prenosi RTV Puls.

Slavković je istakao da je reč o ručnoj bombi koja je bačena na automobil, a eksploziju je čula njegova supruga.

"Došao sam odmah kući, za pet minuta, obišao sam automobil i video tragove gde je, pretpostavljam, bačena ručna bomba.

Šteta je na automobilu, odnosno popucala su stakla i oštećena je limarija", naveo je Slavković koji se koji se pre nekoliko godina vratio na KiM iz Niša.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()