Dve osobe nastradale, više povređenih: Požar u staračkom domu u Malom Mokrom Lugu

Povređeni su prevezeni na VMA

13.12.2023. 20:18
  • Podeli:
požar starački dom MML printscreen instagram 192rs-657a032d4f7fc.webp Foto: Screenshot Instagram192rs

Nešto posle 19 časova u zgradi staračkog doma u Malom Mokrom Lugu izbio je požar, a nekoliko osoba je evakuisano, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u gde je potvrđeno i da su dve osobe izgubile život.

Kako je navedeno, dojava da je izbio požar primljena je u 19.02 nakon čega su ekipe vatrogasne službe i policije upućene na teren.

Iz Hitne pomoći dodaju da je šest ekipa hitne pomoći upućeno na lice mesta, a RTS prenosi da su povređeni prevezeni na VMA.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih požara lokalizovali su požar za 7 minuta, koji je izbio u Ulici Partizanska broj 34, iz zgrade staračkog doma u Malom mokrom Lugu.

Tim od 27 vatrogasaca-spasilaca iz VSJ Voždovac i VSJ Zvezdara sa 8 vozila, pretragom mesta požara koji je u potpunosti zahvatio jednu sobu na 3. spratu, pronašli su jedno stradalo lice, dok je drugo lice koje je pronađeno predato ekipama Hitne pomoći, nakon čega je preminulo. 

Vatrogasci-spasioci evakuisali su i 73 korisnika doma i 8 zaposlenih.

U toku je dogašivanje požara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()