Strašne scene u centru Beograda: Pronađen leš muškarca u zgradi, stanare alarmirao nesnosan smrad

Čovek čije je telo pronađeno živeo je u podrumu radnje u kojoj je radio

19.04.2023. 14:40
  • Podeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fce120b023.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

Telo muškarca u fazi raspadanja pronađeno je danas u podrumu zgrade na Bulevaru kralja Aleksandra, kada su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada.

"Čovek koji je pronađen je živeo u podrumskoj prostoriji, ali ne zgrade nego obližne radnje. On je bio radnik u toj radnji. Svašta je tu donosio. Pre dve nedelje smo osetili smrad, mislili smo da je od njega jer je svašta dovlačio, bilo je prljavo. Videli smo momke koji su u to vreme dolazili tu da čiste. Mislimo da je prenet u podstanicu koja se nalazi u zgradi. Nije živeo u toj podstanici. Nismo mogli da uđemo tu, tu mogu da uđu samo radnici elektrane. Iz zgrade može da se dođe dotle, ali nemamo ključeve", rekla je za Telegraf.rs jedna stanarka zgrade.

Kako dodaje, smrad je bio nesnosan, te su odmah alarmirali policiju.

Izvršen je uviđaj, a na licu mesta bila je ekipa policija sa inspektorima koji su ispitivali stanare zgrade, kao i ekipa forenzičara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()