Sudar autobusa i automobila u Šapcu: Povređeno 10 dece, uhapšen vozač

Vozač 'golfa' je izvršio nepropisno polukružno okretanje preko pune linije kada je na njegovo vozilo naleteo autobus

03.06.2023. 11:44
  • Podeli:
Sudar_autobus_automobil_Šabac_Foto Tanjug_Mirjana Čvorić Gubeljić-647b101c5b2be.webp Foto: Tanjug / Mirjana Čvorić Gubeljić

Vozač "golfa", koji se sudario sa autobusom u Šapcu, je uhapšen je, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Šabac. Prilikom sudara povređeno je desetoro dece i jedna odrasla osoba.

Vozač "golfa" izvršio je nepropisno polukružno okretanje preko pune linije kada je na njegovo vozilo naleteo autobus, koji je prevozio decu na ekskurziju u Tršić.

Uhapšeni vozač "golfa", rođen 1946. godine, iz okoline je Bogatića.

U sudaru automobila i autobusa koji je prevozio decu iz Novog Sada na ekskurziju, lakše je povređeno desetoro dece i jedna odrasla osoba. Deca sa lakšim povredama zatražila su lekarsku pomoć, saznaje Tanjug.

Nezgoda se dogodila u Jevrejskoj ulici, na ulasku u grad Šabac, a uzroci se utvrđuju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()