Sudar dva autobusa u Ruzveltovoj ulici, povređeno troje putnika

Autobus privatnog prevoznika bočno je udario u autobus GSP, koji je skretao iz Ulice Svetog Nikole u Ruzveltovu

13.08.2023. 18:11
  • Podeli:
Sudar ruzveltova_Foto Instagram Serbia Live Beograd-64d90095abbbe.webp Foto: Instagram / Serbia Live Beograd

U Ruzveltovoj ulici, u Beogradu, nešto posle 17 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, kada su se sudarila dva gradska autobusa.

Povređeno je troje putnika, koji su prevezeni u Urgentni centar.

Autobus privatnog prevoznika bočno je udario u autobus GSP, koji je skretao iz Ulice Svetog Nikole u Ruzveltovu.

Autobusi su potpuno blokirali raskrsnicu, što se može videti na fotografijama objavljenim na Instagram stranicama Moj Beograd i Serbia Live Beograd.

Na mestu sudara ima mnogo stakla.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()