Suđenje Belivuku: Optuženi od suda zatražio da Filip Korać svedoči

Prema rečima Veljka Belivuka, niko od saradnika nije naveo kome su slali fotografije ubijenih muškaraca, osim Koraću

20.06.2023. 17:04
  • Podeli:
Veljko Belivuk_hapšenje_Foto Profimedia-63d3ca92f3248.webp Foto: Profimedia

Optuženi vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk, pričajući danas na suđenju o trgovini drogom, predložio je sudu da pozove Filipa Koraća da svedoči u postupku.

Belivuk je kazao da su okrivljeni-saradnici pominjali saradnika Gorana Veličkovića, čiji je nadimak na "Skaju" bio "Čikago", tvrdeći da on sarađuje i sa Koraćem, zbog čega je rekao sudu da Koraća "dovede u sudnicu" da svedoči.

Belivuk je rekao da niko od optuženih nikada nije izgovorio "nema tela, nema dela".

Naglasio je da se razlozi planiranja ubistva "Supurovića" različiti, pošto je jedan okrivljeni-saradnik rekao da je razlog preuzimanje "Radove tribine", a drugi legalan posao.

Prema njegovim rečima, niko od saradnika nije naveo kome su slali fotografije ubijenih muškaraca, osim Koraću.

Kako Belivuk tvrdi, Srđan Lalić ne veruje ni tužilaštvu, zbog čega je na pitanje da li je kriv rekao da se oseća krivim i ocenio je da Lalić sve radi namerno i planski.

Sudija je odredila pauzu nakon koje će Belivuk nastaviti sa svojim primedbama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()