Sve je bilo smišljeno: Jezivi detalji trovanja kiselinom oca i sina kod Pirota

Obojica su pretrpeli opekotine po licu, usnama, jednjaku i želucu

05.07.2023. 12:09
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

U ponedeljak kasno uveče, došlo je do užasa u Pirotu kada je dvadesetosmogodišnji muškarac pokušao da ubije svog dvogodišnjeg sina i sebe nakon, prema navodima, sukoba sa suprugom i kako bi se njoj osvetio zbog toga što su se rastali, prenosi Nova.rs.

Incident se odigrao u blizini pirotskog mesta poznatog kao Vašarište. 

Otac je, prema nezvaničnim informacijama, prvo dao svom malom sinu da popije sonu kiselinu, da bi potom i sam uradio isto.

Nakon što su primljeni u Opštu bolnicu u Pirotu preksinoć oko ponoći, muškarac (28) i dvogodišnje dete su hitno prevezeni sanitetom u niški Klinički centar zbog teških povreda.

Obojica su pretrpeli opekotine po licu, usnama, jednjaku i želucu. Muškarac se trenutno nalazi u teškom stanju, a lekari se bore za njegov život, potvrdili su u pirotskoj policiji.

Prema nezvaničnim izvorima, incident se dogodio nakon svađe između oca i majke deteta, zbog poremećenih odnosa unutar porodice. Spekuliše se da je otac želeo da naudi svom detetu i tako napakosti supruzi, s obzirom na to da ga je navodno napustila. 

Srećom, mališan je ostao živ, ali je njegovo zdravstveno stanje i dalje kritično i lekari će narednih dana odlučivati kako će teći lečenje.

Stanovnici okoline Vašarišta navode da otac nije bio poznat u tom naselju i da nije tamo živeo. Pretpostavlja se da je došao na to mesto sa detetom u ponedeljak uveče. Susedi su primetili automobil i neobičnu situaciju koja se odvijala u tom trenutku.

Otac se trenutno nalazi u intenzivnoj nezi Klinike za endokrinologiju u Kliničkom centru Niš, gde se lekari bore sa teškim povredama jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem sone kiseline. Njegovo stanje je stabilno i svestan je, ali mu je život ugrožen zbog težine povreda, piše Kurir.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()