Telo isplivalo iz Tise kod Kikinde: Alasi ga primetili, pa pozvali policiju

Ostaje da se vidi da li ovaj slučaj može da se dovede u vezu sa nestankom tridesetogodišnjeg mladića iz Martonoša

30.06.2023. 20:41
  • Podeli:
rečna policija reka shutterstock-649145bd60fb6.webp Foto: Shutterstock

Telo NN osobe pronađeno je ovog popodneva u Tisi kod štrandu u Adi, na početku kampa. Odmah su obavešteni kikindska policija i nadležno tužilaštvo u Senti.

Očevici su potvrdili da su videli čamac u kom su bila dva muškarca, policajac i osoba u civilu. Od njih su i čuli da je u Tisi pronađeno telo.

Za Pink je iz policije potvrđeno da je o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo u Senti.

"Izdali smo naredbu da se telo pošalje na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Sledi utvrđivanje identiteta kao i okolnosti pod kojima je izgubio život", navode iz OJT u Senti.

Ostaje da se vidi da li ovaj slučaj može da se dovede u vezu sa nestankom tridesetogodišnjeg mladića iz Martonoša. Njemu se svaki trag izgubio u utorak, u okolini obale Tise kod Kanjiže, a njegov nestanak prijavljen je i Policijskoj upravi u Kikindi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()