Teška nesreća kod Šapca: Mladić (20) sleteo kolima u kanal i poginuo

Istragom i posle obdukcije tela nastaradalog mladiće biće utvrđen uzrok ove nezgode

28.12.2023. 13:41
  • Podeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fce120b023.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

Na putu Šabac - Tekeriš, u mestu Varna, jutros oko 4 sata poginuo je D.J. (20) iz okoline Šapca, saznaje Telegraf.

"Najverovatnije zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, Hjundai kojim je upravljao se u krivini prevrnuo i sleteo u kanal pored puta, a nesrećni mladić je ispao iz vozila", naveo je izvor.

Ekipa hitne pomoći je samo konstatovala smrt na mestu nesreće, a uviđaj su obavili pripadnici šabačke policije i dežurni javni tužilac.

D. J. je bio sam u automobilu. Istragom i posle obdukcije tela nastaradalog mladiće biće utvrđen uzrok ove nezgode.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()