Teška nesreća u Dimitrija Tucovića: Motociklista sa teškim povredama prevezen na VMA

Motocikl je naleteo na trolejbus, nakon čega se dvotočkas odbio i udario u automobil „fiat“.

30.08.2023. 09:21
  • Podeli:
saobraćajna nesreća motor pixabay-64eeedddbb9fe.webp Foto: Pixabay

Rano jutros oko sedam sati, u Ulici Dimitrija Tucovića kod Gradske bolnice na Zvezdari došlo je do saobraćajne nesreće zbog koje je sav saobraćaj preusmeren.

Naime, vozač motocikla Stefan K. (29) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 7 časova. 

Motocikl je naleteo na trolejbus, nakon čega se dvotočkas odbio i udario u automobil „fiat“.

Vozač motocikla je u polusvesnom stanju prevezen na VMA. Utvrđeno je da je koristio zaštitnu kacigu.

Kako prenosi Blic, u bolnici su konstatovane teške povrede opasne po život, serijski preloma pršljenova, hematom u glavi, prelomi lobanje, ramena, potkolenice i on je zadržan na reanimaciji.

Kako je objavljeno na Instagram stranici serbialive_beograd ništa od prevoza ka gradu ne ide, a ljudi napuštaju autobuse GSP i idu peške.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()