Teška saobraćajna nesreća kod Mladenovca: Poginuo vozač automobila, povređeno 30 ljudi

Zbog sudara saobraćaj na putu Mali Požarevac-Vlaško Polje, kod mesta Senaja, odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila

29.05.2024. 07:53
  • Podeli:
saobraćajna nesreća kod mladenovca, sudar džipa i autobusa - 29 maj 2024 - TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ (3)-6656e080efc7c.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Vozač automobila poginuo je jutros u sudaru sa autobusom kod Mladenovca, a u Urgentni centar je dovezeno 30 osoba, saznaje Tanjug. 

Direktan sudar autobusa i terenskog automobila dogodio se oko 5.40 se na putu Mali Požarevac - Mladenovac ka naplatnoj rampi, a u nesreći su učestvovali džip i autobus Lasta na liniji 493. 

Povređeni su u Urgentni centar prevezeni vozilima hitne pomoći i privatnim automobilima.

"Putevi Srbije" su saopštili da se zbog nesreće saobraćaj na putu Mali Požarevac - Vlaško Polje, kod mesta Senaja odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()