Težak udes kod Sokobanje: Povređena trudnica u osmom mesecu i dvoje male dece

Nakon sprovedene dijagnostike, prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da vozači nemaju povrede

22.09.2023. 20:29
  • Podeli:
mup srbije policija-64fb6e461c958.webp Foto: MUP R. Srbije

Trudnica u osmom mesecu trudnoće J.J. (21) i njena dvojica sinova starih četiri i dve godine prevezeni su u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu nakon teškog udesa koji se dogodio u okolini Sokobanje, saznaje "Blic".

Prema saznanjima pomenutog lista, četvorogodišnjak je zadobio teške telesne povrede dok su njegova trudna majka koju od porođaja deli mesec dana i dvogodišnji brat povređeni lakše.

"Dečak star četiri godine ima teže nagnječenje grudnog koša i primljen je na Kliniku za dečju hirurgiju. Dečak star dve godine nema vidljivih povreda i biće opserviran na klinici za dečju hirurgiju. J.J. (21), trudnica u osmom mesecu trudnoće, nakon pregleda ginekologa i neurohirurga sa posekotinom glave primljena u opservaciju", kažu za "Blic" u UKC Niš.

Kako je Blicu potvrđeno u policiji, do sudara je došlo jutros oko 8 časova na putu Žučkovac

U pitanju je mesto Jošanica u opštini Sokobanja. Sudarili su se putnički automobil u kojem se nalazila trudnica sa decom i kombi vozilo. Odmah nakon udesa, majka je sa decom hitno transportovana u UKC Niš, a obojica vozača u bolnicu u Zaječaru.

Nakon sprovedene dijagnostike, prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da vozači nemaju povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()