Tinejdžerka ubijena u Ripnju, ranjene tri osobe: MUP uhapsio napadača (38)

Osumnjičeni za napad se dao u bekstvo, ali je ubrzo priveden

10.04.2023. 16:06
  • Podeli:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Stojana Ilića (1985) koji se sumnjiči da je u naselju Ripanj usmrtio šesnaestogodišnju devojku i povredio tri osobe.

Sumnja se da je uhapšeni, nakon svađe, povredio tri osobe, a potom pobegao u automobilu "folksvagen polo" crne boje, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

On je odvezao šesnaestogodišnju devojku, kojoj je potom oštrim predmetom zadao povrede od kojih je ubrzo preminula, saopštio je MUP.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštava da je osumnjičeni najpre silovao i ubio 16-godišnju devojčicu i njeno telo ostavio pored pruge. Zatim je otišao do njene kuće gde je nožem pokušao da ubije majku, ujaka i baku.

Kako RTS nezvanično saznaje, sestra ubijene devojčice je "za dlaku" uspela da pobegne. Povređene osobe prevezene su u Urgentni centar i nisu životno ugrožene, rečeno je RTS-u u toj ustanovi.

Krvavi zločin dogodio se nešto posle 14 sati. Inače, osumnjičeni za ubistvo je komšija koji je, koliko jutros bio na kafi kod porodice koju je unesrećio.

Njemu je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, a u tom roku će biti saslušan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()