Tragedija kod Šapca: Lovac pronađen mrtav, otkriven uzrok smrti

Kako prenose mediji, lovci su začuli pucanj i ubrzo zatekli mrtvog prijatelja pored puške

06.11.2023. 16:33
  • Podeli:
hitna-pomoc-pixabay.jpg Foto: Pixabay

U Duvaništu kod Šapca 52-godišnji muškarac juče ujutru pronađen je mrtav, rečeno je RTS-u u policiji. Njega su u šumi, u kojoj je su išli u lov, pronašle kolege lovci.

Nakon što se nije pojavio na dogovorenom mestu, počela je potraga za njim. Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Kako prenose mediji, lovci su začuli pucanj i ubrzo zatekli mrtvog prijatelja pored puške za koga se sumnja da je slučajno upucao sebe.

"Bio je u grupi sa još osam lovaca koji su začuli jedan pucanj nakon što su prešli prugu. Pomislili su da je pucano na divljač, a posle izvesnog vremena pošto se nije odazivao niti javljao na telefon vratili su se nazad i zatekli ga mrtvog. Puška je bila na zemlji pored tela", naveo je izvor Monda.

"Čovek je ležao u neprirodnom položaju, imao je veliku ranu na vratu koja je nastala opaljivanjem oružja iz neposredne blizine. Tom prilikom povređeni su krvni sudovi koji dovode krv do mozga, pa je u roku nekoliko sekundi ostao bez krvi najpre u glavi, a potom i celom organizmu i nije mu bilo spasa", rekli su u hitnoj pomoći.

Još se ne zna kako i zašto je puška opalila pošto na nepripustačnom i šibljem obraslom terenu nije bilo očevidaca. Pretpostavlja se da se M.J. sapleo u ostruzi i nesrećnim slučajem sam sebe upucao, a tragediju će rasvetlili rezultati forenzičke istrage i obdukcije koju je naredilo Više javno tužilaštvo u Šapcu, prenosi Mondo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()