Tragedija na Adi Ciganliji: Dva tinejdžera se utopila u jezeru

MUP je danas apelovao na decu i roditelje da ne ulaze u jezero na Adi Ciganliji jer na taj način rizikuju svoje živote

06.06.2023. 20:08
  • Podeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fce120b023.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji beživotna tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića, prenosi Telegraf.

Prethodno je policiji oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale.

Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluje na decu i roditelje da ne ulaze u jezero na Adi Ciganliji jer na taj način rizikuju svoje živote.

Napominjemo da na Adi Ciganliji nije otvorena sezona kupanja i da stoga na ovom mestu nema dežurne spasilačke službe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()