Tragedija u selu kod Mladenovca: Dečak (14) ubio brata (12) hicem iz lovačke puške

Prema nezvaničnim informacijama, dečak i njegov stariji brat su se u dvorištu porodične kuće, navodno, posvađali zbog bazena

06.07.2023. 15:41
  • Podeli:
Tan2023-05-1716040234_6 policija srbija miloš milivojevic-649690a608d05.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Dečaka (12) ubio je danas stariji brat (14) ispalivši hice iz lovačke puške u njihovoj porodičnoj kući u mestu Međulužje kod Mladenovca.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, do tragedije je došlo u dvorištu porodične kuće, kada su se dečak i njegov stariji brat, navodno, posvađali zbog bazena.

Kako saznaje taj portal, smrtonosni hitac je ispaljen iz lovačke puške. Još uvek nije poznato kako je stariji dečak došao do vatrenog oružja.

Policija je na mestu nesreće, a uviđaj, nakon koga će biti poznato više detalja ovog događaja, je u toku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()