Tragedija u Tutinu: Drvo palo na mladića (36) i usmrtilo ga

Stradali muškarac je iza sebe ostavio suprugu i dvoje maloletne dece.

26.07.2023. 09:49
  • Podeli:
hitna-pomoc-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Mlađi muškarac stradao je kod Tutina kada je drvo palo na njega, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Novom Pazaru.  

Ova nesreća dogodila se u utorak.

Mediji pišu da je u pitanju K.S. (36) čija se porodica dugi niz godina bavi radom u šumi.

On je nastradao u selu Dolovo kada je na njega palo drvo bukve, koje ga je usmrtilo na licu mesta.

Stradali muškarac je iza sebe ostavio suprugu i dvoje maloletne dece.

Ožalošćeni prijatelji i porodica se opraštaju od stradalog muškarca.

"Jedna plemenita duša se vratila svome Gospodaru! Sve nas je danas rastužila vest da je naš dobri zemljak, poznanik, komšija i prijatelj doživeo nesreću gde je otišao da zaradi časno za hleb svojoj porodici", napisao je jedan od prijatelja stradalog muškarca.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()