Tragedija u Vranju: Dečak (7) skočio sa greda, na licu mesta preminuo

Dete je usled zadobijenih povreda preminulo.

04.07.2023. 10:37
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, u ponedeljak uveče prijavljeno je da je u Vranju, u ul. Petra Lekovića, prilikom dečije igre, dečak D.Š. iz Surdulice (7), koje je boravilo u Vranju smrtno stradalo.

Prema prikupljenim podacima od strane Policijske uprave u Vranju, do nesrećnog događaja došlo je nakon što je dete skočilo sa gomile naređanih greda, koje su se pokrenule i dete povredile u predelu grudi i glave.

Dete je usled zadobijenih povreda preminulo.

Na odeljenju PTO u Vranju konstatovana je smrt.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()