Tragičan kraj potrage za dvogodišnjim detetom u Tutinu

Dvogodišnji dečak danas je pao u nabujalu reku u Tutinu.

20.11.2022. 19:36
  • Podeli:
nevreme kiša pljusak jesen vreme potop poplava anadolija.jpg Foto: Anadolija

Pronađeno je telo dvogodišnjeg deteta koje je ranije danas upalo u reku kod Tutina, rečeno je iz Policijske uprave Novi Pazar.

Navode da je dete živelo u blizini reke Vidrenjak.

Pretpostavlja da je zbog nepažnje upalo u reku kada su roditelji prišli kako bi videli nabujalu reku.

Viši javni tužilac naredio je obdukciju, dodaju iz PU Novi Pazar.

Spasilačke ekipe su za detetom tragale čamcem, a pretraživale su i korito reke.

Podsetimo, za područja Novog Pazara i Tutina, zbog nabujalih reka, proglašena je vanredna odbrana od poplava u kojoj stanovnicima pomaže i vojska.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()