Trogodišnji dečak ispao iz tramvaja na Voždovcu

Nesreća se dogodila u poslepodnevnim časovima

01.03.2023. 20:07
  • Podeli:
tramvaj pixabay-63ffa2549e1b7.webp Foto: Pixabay

Trogodišnji dečak u pratnji starije žene ispao je danas iz tramvaja na tramvajskom stajalištu na raskrisnici ulica Vojvode Stepe i Save MIškovića.

Nesreća se dogodila, prema pisanju Blica, oko 17,30 časova.

„Prilikom izlaska putnika iz zaustavljenog tramvaja na liniji 10, došlo je do pokretanja šinskog vozila. Tom prilikom iz tramvaja je ispao putnik, dete (3) koje je bilo u pratnji žene J. B.(69)“, prenosi Blic reči jednog od svedoka.

Dete je u svesnom i komunikativnom stanju sanitetom Hitne pomoći prevezeno do Urgentnog centra, a zatim na Institut za majku i dete.

Prema saznanjima ovog portala, alkotest vozača je pokazao da nije imao alkohola u krvi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()