Troje dece povređeno u sudaru kod Bačkog Petrovca: Poznato stanje devojčica prevezenih u Novi Sad

Oba automobila koja su učestvovala u sudaru smrskana su do neprepoznatljivosti

06.10.2024. 15:32
  • Podeli:
saobraćajna nesreća sudar kod bačkog petrovca, bački petrovac - 6 okt 2024 - foto TANJUG SAŠKA DROBNJAK-6702912da5496.webp Foto: TANJUG/SAŠKA DROBNJAK

Deca povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Bačkog Petrovca hospitalizovana su u Dečju bolnicu u Novom Sadu, a prema prvim izveštajima, reč je i o teškim povredama.

"Tri devojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina odmah nakon nesreće prevezene su u Dečiju bolnicu, s tim da su dve devojčice zadobile teške telesne povrede, a jedna od njih prošla je sa lakšim povredama, međutim, zadržana je u bolnici radi detaljnijih pregleda", rekao je izvor Kurira.

Inače, važno je napomenuti da nijedna od devojčica nije u životnoj opasnosti, naglasio je naš izvor, a njihovi roditelji su takođe zadobili povrede i oni su prevezeni u Klinički centar Vojvodina.

Podsećanja radi, do nesreće je došlo na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a oba automobila koja su učestvovala u sudaru, smrskana su do neprepoznatljivosti.

Na objavljenim fotografijama sa lica mesta vidi se da se jedan automobil zadnjim točkom zaglavio za ogradu i samo srećnim spletom okolnosti nije sleteo s mosta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()