Tužilaštvo tražilo, sud prihvatio: Određen pritvor za osuđivanog silovatelja Igora Miloševića

Osumnjičeni je, u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, izneo odbranu i negirao da je kod njega pronađena droga

19.12.2023. 14:22
  • Podeli:
igor milošević nstagram serbialive_beograd-1664709225962.webp Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor Igoru Miloševiću, višestruko osuđivanom silovatelju, koji se sumnjiči za držanje opojne droge kanabis. Osumnjičeni je, u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, izneo odbranu i negirao da je kod njega pronađena droga, navodi se u saopštenju tog tužilaštva. 

Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog sumnje da ne bi bio dostupan državnim organima u daljem toku postupka ukoliko se bude branio sa slobode.

Prvi osnovni sud u Beogradu potom je Miloševiću odredio pritvor do 30 dana, prihvativši predlog Tužilaštva.

On je uhapšen 18. decembra zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Milošević je prošle godine izašao iz zatvora gde je odslužio kaznu od 15 godina zbog silovanja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()