Tužilaštvo želi da vrati Marka Miljkovića u pritvor: Pijan naneo telesnu povredu policijacu

Vratio se kod supruge

15.05.2024. 16:45
  • Podeli:
marko miljkovic-6644ca60ec6cc.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković pušten je danas iz pritvora nakon što je šest sati proveo u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu gde je davao iskaz.

Naime, komšije su podnele protiv njega prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, a potom je Marko viđen kako sa nekoliko policajaca dolazi u Urgentni centar. Posle 48 sati u pritvoru danas je pušten na slobodu, ali tužilaštvo nije zadovoljno ovom odlukom.

"Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu", navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako je reč o licu koje je već nekoliko puta privedeno, tužilaštvo planira da podnese žalbu na rešenje.

"Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je odbijen. S ozirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje", stoji u saopštenju.

Miljković je potom otišao u stan na Bežanijskoj Kosi, gde živi sa suprugom Lunom Đogani i ćerkama, ali kako bi izbegao susret sa novinarima, ušao je kroz garažu. Influenserka već danima ne izlazi na ulicu, a ispred kompleksa u kome žive viđena je njena sestra Nina i otac Gagi. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()