U Novom Pazaru pretresen stan napadača na žandarma: Policija objavila šta je pronađeno

Terorista je živeo u Novom Pazaru sa suprugom i sinom

30.06.2024. 13:01
  • Podeli:
srpska novopazarska policija, novi pazar, situacija posle terorističkog napada na žandarma u beogradu - 29 jun 2024 - foto Tanjug (2)-6681367ab82ba.webp Foto: Tanjug

Policija je tokom pretresa stana u kojem je u Novom Pazaru živeo napadač na žandarma Miloša Jevremovića pronašla oružje s oznakama Islamske države, javlja danas dopisnik Tanjuga.

Situacija u Novom Pazaru je mirna, a prisustvo policije u centru grada danas je smanjeno.

Napadač na pripadnika Žandarmerije, konvertit iz Mladenovca Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, živeo je u stanu u Novom Pazaru sa suprugom i sinom.

Potvrđeno je da su još sinoć u Novi Pazar stigli pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda koji su obavili pretrese na više lokacija u Novom Pazaru i priveli na informativni razgovor više osoba koje bi mogle da budu povezane sa napadačem.

Jedna osoba je zadržana u pritvoru u Novom Pazaru, a policija je najavila da će nastaviti da sprovodi široku istragu na širem području grada Novog Pazara u vezi sa jučerašnjim terorističkim napadom na pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela u Beogradu, koji je smrtno ranio napadača u samoodbrani. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()