U okršaju sa policijom na Karaburmi ubijen muškarac

Nastradali je usmrćen nakon što je prethodno opljačkao benzinsku pumpu, a potom otvorio vatru na policiju

17.01.2023. 09:26
  • Podeli:
mup rs policija saobraćajka.jpg Foto: MUP RS

U beogradskom naselju Karaburma sinoć je došlo do pucnjave u ulici Salvadora Aljendea, u kojoj je ubijena jedna osoba. Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt muškarca za koga je prvobitno saopšteno da je star oko 50 godina, preneo je Tanjug.

Muškarac je ubijen u okršaju sa policijom, nakon što je neposredno pre toga opljačkao benzinsku pumpu. On je, prema navodima, otvorio vatru na policiju, nakon čega su pripadnici policije odgovorili vatrom i usmrtili ga.

Kako je saopštio MUP, policijski službenici Policijske stanice Zvezdara sustigli su sinoć oko 21.35 časova u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M. M. starog 64 godine, koji je neposredno pre toga, izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru. 

On je, uz upotrebu vatrenog oružja - pištolja M70, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo. Tada je uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su policajci ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog, navodi se u saopštenju.

Uviđaj su obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd. Policija nastavlja rad na ovom slučaju do utvrđivanja svih okolnosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()