U sletanju autobusa kod Rače povređeno 15 osoba

Razlozi sletanja autobusa za sada nisu poznati.

21.11.2022. 17:36
  • Podeli:
autobus pixabay-1669048538469.webp Foto: Pixabay

Petnaest osoba je povređeno je danas kada je autobus koji je prevozio radnike sleteo sa puta u opštini Rača, rečeno je za  iz Policijske uprave Kragujevac.

Nesreća se dogodila kod sela Veliko Krčmare.

Prema nezvaničnim podacima, svi povređeni su pretrpeli lakše telesne povrede, ali će tačan stepen povreda biti poznat tek kad bude završena sva dijagnostika povređenih.

"Ne deluje da su teško povređeni, uglavnom su to nagnječenja mekih tkiva, lake povrede glave, znači lake telesne povrede. To ćemo znati više kada bude završena sva dijagnostika", kaže dr Miloš Stanković, hirurg UKC Kragujevac, preneo je RTS.

Autobus je vozio putnike na posao iz Kragujevca u Raču.

Razlozi sletanja autobusa za sada nisu poznati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()