U tužilaštvo stigao obdukcioni nalaz brata osumnjičenog za ubistvo Danke

D. D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde je bio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo

22.04.2024. 15:21
  • Podeli:
bor selo zlot danka ilić d.d M.M.ATAImages-6617c0292ab0c.webp Foto: M.M./ATAImages

 U Više javno tužilaštvo u Zaječaru stigao je zapisnik o izvršenoj odbukciji tela D.D., brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koji je preminuo u policiji tokom zadržavanja.

Obdukcioni zapisnik je sačinio Institut za sudsku medicinu u Beogradu, koji će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Pojedini mediji su u petak objavili vest da je odbukcija pokazala da je brat D.D., D.D. koji je preminuo tokom policijskoj zadržavanja preminuo nasilnom smrću. 

D. D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde je bio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice. 

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S.J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()