Ubica Ivana sa Zvezdare i dalje u bekstvu: Otac ubijene studentkinje objavio emotivnu poruku

Tuga ne jenjava.

19.09.2024. 11:02
  • Podeli:
Ivana_K_Beograd_foto_FB-63a840b83e4eb.webp Foto: Facebook

Ivana Krivokapić (26) brutalno je ubijena pre više od godinu i po dana u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a osumnjičeni za ovaj gnusni zločin, Jetmir Gočaj (24), nalazi se u bekstvu i ne zna se gde se krije. Slobodan Krivokapić, otac ubijene Ivane, oglasio se na Fejsbuku potresnom porukom posvećenom svojoj ćerki.

“Ponovo me put i želja ođe dovela.. Sat iza ponoći, čekam taj poziv. Srećan rođendan tata, čekam, anđele moj. Osećam tu si”, napisao je skrhan otac koji je uz potresnu poruku dodao i da se oseća slomljeno na Zvezdari, gde je Ivana pronađena mrtva.

Podsetimo, ubica Ivane Krivokapić identifikovan je dvadesetak dana nakon zločina na Zvezdari, a Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da Gočaja sumnjiči za krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda – ljubomore.

Sumnjiče ga da je 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio Krivokapićevu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

“On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije”, saopštili su 13. januara iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Beživotno telo dvadesetšestogodišnjakinje njena braća pronašla su dan kasnije, u iznajmljenom stanu u kom je boravila.

Crnogorska policija ćuti na pitanja o Jetmiru

Crnogorska policija duže od godinu ćuti na pitanja “Vijesti” u vezi sa tim da li je i kada teritoriju Crne Gore napustio Jetmir Gočaj (25), osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić (26), u Beogradu, krajem 2022. godine i čine li šta da uhapse tog Gusinjanina.

Jetmir Gočaj izmiče policiji Srbije koja je za njim 13. januara 2023. godine raspisala poternicu.

“Vijesti” su Upravu policije 14. februara, 21. i 28. aprila 2023. godine, pitale kada su poslednji put i koje mere i radnje preduzeli da uhapse Gočaja, kojeg Srbija potražuje zbog ubistva, ali i kada je, prema njihovoj evidenciji, taj Gusinjanin napustio Crnu Goru.

Uprkos brojnim urgencijama, odgovor nije stigao.

Pitanja su slata i nakon toga, u avgustu prošle godine, a poslednji put 25. marta 2024. godine.

“Vijesti” su i tada pitale Upravu policije kada su poslednji put i koje mere i radnje preduzeli da uhapse traženog za ubistvo i je li taj Gusinjanin napustio Crnu Goru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()