Ubistvo advokata Miše Ognjanovića: MUP saopštio dokle se stiglo sa istragom

Poznati beogradski advokat ubijen 2018. godine

16.01.2023. 15:31
  • Podeli:
miša ognjanović foto medija centar-63c55f68d7e0d.webp Foto: Medija centar

Slučaj ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića nije rasvetljen još uvek jer se radi o komplikovanom slučaju i od kojeg je prošlo mnogo godina, izjavio je danas načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić dodajući da je sve što je prikupljeno do sada predato Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Cmolić je na konferenciji na kojoj je MUP predstavio rezultate rada u 2022. godini, odgovarajući na pitanje o slučaju Ognjanovića, kao i da li je bio pod tajnom pratnjom policije uoči ubistva, kazao da je i to pitanje za Tužilaštvo za organizovani kriminal.

"Tačno je da su obaveštenja iz Unutrašnje kontrole, sve je to predato Tužilaštvu za organizovani kriminal tako da sve informacije možete tražiti kod Tužilaštva", kazao je Cmolić.

Kako dodaje, konkretne kočnice u postupku rasvetljavanja ubistva od pre četiri i po godine su nedostatak svedoka i materijalnih dokaza.

Podsetimo, advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je 28. jula, 2018. godine sa šest hitaca iz vatrenog oružja na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj je stanovao.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()