Zločin iz mržnje i niskih pobuda: Zakazano pripremno ročište zbog ubistva Noe Milivojev

Policajac je koji je prvi ušao u stan osumnjičenog, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija

27.03.2024. 13:45
  • Podeli:
suđenje, sudnica, sudija, presuda, lisice, crna hronika, sud - profimedia-6554b78f5d105.webp Foto: Profimedia

U Višem sudu u Beogradu za 18. april je zakazano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je  iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18), potvrdila je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković.

Posle ovog ročišta koje će biti zatvoreno za javnost, sud će zakazati suđenje kojem će javnost moći da prisustvuje, a okrivljeni da iznese svoju odbranu.

Podsećanja radi, on se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio N. M.

Policajac je koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon njegovog zločina, prema saznanjima Tanjuga, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija.

Okrivljenom je na teret stavljeno teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda, iz člana 114. stav 1, tačka 1 i tačka 5.

Prema pisanju medija, transrodna osoba Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna prošle godine, kada je krenula kod Dabetića u čijem stanu je 6. jula 2023. godine pronađeno njeno telo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()