Ubistvo u Subotici: Nakon svađe ubijen mladić (21)

Istraga je u toku

15.10.2023. 10:08
  • Podeli:
srpska policija mup srbije (2)-63ce52d6b43cd.webp Foto: MUP RS

F.Z. (21) ubijen je noćas oko ponoći u Subotici nedaleko od benzinske pumpe na kojoj je prvo došlo do tuče dve grupe mladića, potvrđeno je u Policijskoj upravi (PU) Subotica.

F. Z. je na licu mesta podlegao povredama. Sukob se dogodio na putu Subotica-Palić.

"Jedan mladić je izgubio život u pucnjavi do koje je došlo oko ponoći na benzinskoj pumpi na Segedinskom putu u Subotici, na putu Subotica-Palić", potvrđeno je u Policijskoj upravi (PU) Subotica.

Kako navode iz policije, pucnjava je usledila posle fizičkog obračuna dve grupe mladića. Prema nezvaničnim saznanjima, u mladića je pucano iz automobila na putu ka gradu.

Nakon zločina policija je blokirala ovaj deo grada.

Istraga je u toku, a za osumnjičenima se traga.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()