Učenik izbo drugog učenika u srednjoj školi u Tutinu

Učenika je u tuči ubo njegov vršnjak, takođe đak te škole.

25.01.2023. 14:16
  • Podeli:
vrsnjacko nasilje foto Pixabay-1667027579609.webp Foto: Pixabay

U holu gimnazije u Tutinu oko 10.30 učenik te škole star šesnaest godina uboden je nožem u predelu stomaka, potvrdio je direktor škole Vahidin Ramičević.

Učenika je u tuči ubo njegov vršnjak, takođe đak te škole, navodi RTS.

Povređeni dečak prevezen je u bolnicu u Novom Pazaru, a o svemu su obavešteni Centar za socijalni rad i tužilac za maloletnike.

Dečak koji je izbo vršnjaka je odmah priveden, saslušavaju se svedoci događaja.

Razmirice između dva dečaka, kako nezvanično saznaje RTS, traju već nekoliko meseci.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()