Uhapšen brat od ujaka masovnog ubice iz Mladenovca

On je uhapšen nakon zajedičkog rada Višeg javnog tužilaštva u Smederevu i Službe za borbru protiv organizovanog kriminala

11.06.2023. 10:53
  • Podeli:
policija Mladenovac UNA-6454c4ffb223a.webp Foto: UNA

Mladić B.G. (19) uhapšen je danas, reč je o bratu od ujaka U.B. koji je osumnjičen da je 4. maja ubio osmoro i ranio 14 osoba u Mladenovcu, saznaje Kurir.

On je uhapšen nakon zajedičkog rada Višeg javnog tužilaštva u Smederevu i Službe za borbru protiv organizovanog kriminala, a na osnovu novih činjenica utvrđenih u istrazi koja je u toku protiv U.B.

Podsetimo, on je 4. maja u toku večeri započeo svoj krvavi pohod. On je u selu Malo Orašje ubio petoro meštana, od kojih najmlađa žrtva ima 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara.

Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, nakon što je oteo taksistu i pretio mu da ga vozi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()