Uhapšen mladić iz Tutina koji je vozilom usmrtio dete

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

06.08.2023. 17:08
  • Podeli:
mup policija hapšenje-643e99bb6d93a.webp Foto: MUP RS

Policija u Novom Pazaru uhapsila je A.S. (21) iz Tutina zbog izazivanja opšte opasnosti, pošto je u subotu automobilom udario trogodišnje dete, koje je od zadobijenih povreda preminulo, saopštila je PU Novi Pazar.

On se sumnjiči da je u subotu popodne, u svom dvorištu u mestu Nadumce kod Tutina, vožnjom unazad vozilom "reno" udario trogodišnje dete, koje je od zadobijenih povreda preminulo u bolnicim javlja Radio Sto plus.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni muškarac je detetu bio blizak rođak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()