Uhapšen muškarac: Pronađen osumnjičeni za nanošenje povreda nožem u Novom Sadu

Sinoć oko 19 časova dogodio se ovaj napad u samom centru Novog Sada

03.04.2024. 10:44
  • Podeli:
hapšenje lisice mup srbije-6524fe734f009.webp Foto: MUP Srbije

Novosadska policija uhapsila je P. M. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da je P.M., koji inače nema prijavljeno prebivalište, juče, na Trifkovićevom trgu, nožem lakše povredio Novosađanina (32). Ubrzo posle prijave, policija je identifikovala i pronašla osumnjičenog. P. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, sinoć oko 19 časova dogodio se ovaj napad u samom centru Novog Sada.

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihova ekipa intervenisala je po prvom prioritetu u 19:04 na Trifkovićevom trgu ispred broja 4.

Na licu mesta zbrinut je muškarac starosti 42 godine koji je kolima hitne pomoći u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar KCV-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()