Uhapšen muškarac u čijem su luna parku povređene devojčice

U Svilajncu se sinoć u luna parku urušio vozić

28.07.2024. 10:59
  • Podeli:
mup policija hapšenje-643e99bb6d93a.webp Foto: MUP RS

Policija u Svilajncu uhapsila je 43-godišnjeg M.M. iz Beograda koji je na vašaru u Svilajncu postavio zabavni park u kojem su sinoć, dvanaestogodišnja i osmogodišnja devojčica lakše povređene kada je vozić izleteo sa šina.

Sumnja se da šine nisu bile na propisan način pričvršćene, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Kako je navedeno u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Svilajncu uhapsili su M. M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Hitna pomoć reagovala je odmah posle sinoćnje nezgode, a deca su puštena kućama jer nisu konstatovane ozbiljnije povrede, preneo je RTS. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()